TOP b.v. bedrijfsprofiel

Uit Top Wiki

Ga naar: navigatie, zoeken
TOPhomepage.png

TOP b.v. is een innovatie dienstverlener op het gebied van productontwikkeling (food design) en machine- en procesontwikkeling. Het specialisme van TOP ligt op het kruispunt van de ontwikkeling van nieuwe (verwerkingen)technieken en het inzetten van deze technologieen om nieuw duurzame, lekkere en gezonder voedselproducten te maken. TOP werkt voor klanten over de hele wereld. De combinatie van levensmiddeltechnologen, microbiologen, fooddesigners met werktuigbouwers, scheikundig procestechnologen en ICT-ers heeft geleid tot vele innovaties. Inmiddels lopen er dik 20 TOPpers rond. Onze activiteiten zijn Food Design, Process Development & Innovatie Management.

TOP b.v. werkt voor de MKB levensmiddelenindustrie en technologie toeleveranciers en is opgericht door Bert Tournois, Frank Giezen en Wouter de Heij. Doel van TOP b.v. is de verhoging van de omzet en marge door nieuwe innovaties te bedenken en te introduceren met en bij onze klanten. Ook de kwaliteits- en houdbaarheidsverbetering van voedsel staat bij ons op de eerste plaats. Hiervoor zetten we de nieuwste wetenschappelijke en technologische inzichten in, combineren deze met praktijkkennis en een grote mate van creativiteit. Wij werken veel voor groente- en fruitverwerkende industrie (vers-bewerkt). Bij TOP b.v. is onderzoek & ontwikkeling een middel voor innovatie en geen doel. TOP b.v. werkt samen met het midden- en kleinbedrijf. Snel, professioneel en tegen een redelijke prijs. Innoveren is ‘doen’ in de praktijk.

Inhoud

Diensten TOP b.v.

Vise, waar gaan we naartoe met TOP?

under construction.

TOP heeft in de eerste vijf jaar van haar bestaan gewerkt volgens een heldere strategie waarbij mild-verwerken, mild-conserveren. en alternatieve eiwitten een onderdeel van uitmaakte. De strategie 2011-2016 is neergezet bedacht in het najaar van 2011 en met het team gedeeld begin 2012. TOP blijft zich richten op nieuwe technologie platformen waarbij de thema's mild-steriliseren en reststroomverwerking en cascadering centraal staan. Deze strategie is opgesteld na een gedegen analyse m.b.t. tot de verwachte toekomst van onze maatschappij. Parallel aan deze nieuwe strategie 2011-2016 blijven we natuurlijk in de toekomst werken aan de ontwikkeling van applicaties en toepassingen op basis van reeds ontwikkelde technologie platformen.

TOP b.v. en Social Media

Wij proberen midden in de maatschappij te staan. We gaan graag de dialoog aan met onze relaties, maar zeker ook met de andere stakeholders in het domein van agrofood. De directie van TOP stimuleert haar medewerkers actief te zijn met sociale media zoals twitter en facebook (uiteraard op een nette manier, en nooit zal geheimhouding geschonden worden). Onze facebook pagina staat hier, wij hebben ook een eigen LinkedIn groep. Op twitter zitten we met diverse namen: @TopFoodLab, @TopHealtFacts @TOPTechTalks. @TOPadviesdesk en @TOPbv. Tenslotte experimenteren we op dit moment nog met Pinterest. Regelmatig brengen wij persberichten uit (zie ook TOP-Blog)

Voorbeelden van projecten

under construcion

Bedrijfspresentatie op Slideshare

Hieronder staat een (slideshare) presentatie waarin wordt uitgelegd hoe TOP onderdeel is van de TDI-bedrijvengroep, welke diensten wij verrichten en aan de hand van projectvoorbeelden worden enkele van onze resultaten getoond. TOP werkt vrijwel altijd onder dubbele geheimhouding. Dit betekent dat niet alleen de inhoud van het project geheim is, maar dat ook de klant-naam zelden gebruik wordt in onze acquisitie en PR. Dubbele geheimhouding wordt soms omgezet in enkele geheimhouding nadat we daartoe schriftelijke toestemming hebben van onze relatie. Een openbare lijst met referenties is hier te vinden. Enkele reacties van onze klanten staan op deze pagina.

Internetsites van TOP b.v.

Partners en Klanten van TOP b.v.

TOP werkt vrijwel altijd onder dubbele geheimhouding. Dit betekent dat niet alleen de inhoud van het project geheim is, maar dat ook de klant-naam zelden gebruik wordt in onze acquisitie en PR. Dubbele geheimhouding wordt soms omgezet in enkele geheimhouding nadat we daartoe schriftelijke toestemming hebben van onze relatie. Een openbare lijst met referenties is hier te vinden. Enkele reacties van onze klanten staan op deze pagina.

Enkele voorbeelden van Partners en Relaties die toestemming aan ons hebben gegeven zijn:

En vele anderen.

Persoonlijke instellingen
Naamruimten
Varianten
Handelingen
Navigatie
Hulpmiddelen