Zelfhulptabellen mild conserveren

Uit Top Wiki

Ga naar: navigatie, zoeken
(Nieuwe pagina aangemaakt met 'Op het gebied van mild conserveren gebeuren veel ontwikkelingen. De vraag die altijd aan ons wordt gesteld. Welke technologie kunnen we inzetten voor welk product. Wij...')
Regel 1: Regel 1:
-
Op het gebied van mild conserveren gebeuren veel ontwikkelingen. De vraag die altijd aan ons wordt gesteld. Welke technologie kunnen we inzetten voor welk product. Wij hebben onze kennis daarom in een paar tabellen gestopt en op deze wiki geplaatst. Middels deze tabellen kunt u opzoeken welke milde conserveertechnologiën geschikt zijn voor welke producten. Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op:
+
Op het gebied van [http://nl.topwiki.nl/index.php/Houdbaarheid mild conserveren] gebeuren veel ontwikkelingen. De vraag die altijd aan ons wordt gesteld: ''"Welke technologie kunnen we inzetten voor welk product?"'' Wij hebben onze kennis daarom in een paar tabellen gestopt en op deze [http://nl.topwiki.nl topwiki] geplaatst. Middels deze tabellen kunt u opzoeken welke milde conserveertechnologiën geschikt zijn voor welke producten. Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op:
# [[AGF]]
# [[AGF]]

Versie van 13 apr 2013 om 07:50

Persoonlijke instellingen
Naamruimten
Varianten
Handelingen
Navigatie
Hulpmiddelen